Gabinet de comunicació

Plans de comunicació: Dissenyem estratègies de comunicació personalitzades per a cada negoci o producte; per donar-lo a conèixer, consolidar la seva imatge i la seva reputació. Triem els millors suports perquè una idea arribi a més públic amb menys costos.

Notes de premsaGabinet de premsa: Gestionem les relacions amb els mitjans de comunicació i elaborem el material informatiu (notes de premsa, dossiers, catàlegs, etc.). El nostre objectiu és que apareguin als mitjans de comunicació les informacions generades pels clients. També organitzem les rodes de premsa informatives.

Publicitat: La nostra creativitat ens permet redactar i dissenyar els anuncis i campanyes de publicitat a un preu assequible, ja que estudiem acuradament els suports més adients per a cada ocasió.

Organització d’actes: Planifiquem els esdeveniments, el protocol i els parlaments perquè millori la imatge de l’empresa. Amb nosaltres els clients no s’han de preocupar de res.

Catàlegs i publicacions d’empresa: Els dossiers corporatius de les empreses són una eina fonamental per donar a conèixer el negoci. També redactem plans d’empresa per presentar a entitats bancàries.